HBO-Studenten

HBO-studenten die meer begeleiding bij hun afstudeerscriptie willen dan de opleiding kan bieden, kunnen terecht bij mevrouwJANSEN.  Zij kan helpen bij bijna alle onderdelen van de scriptie en in elke fase. Ze geeft duidelijke feedback op tekst en inhoud van de scriptie en kan coachen bij het afstudeerproces.

Wanneer de voortgang in de studie stagneert, steken studenten vaak veel energie in hun studie, maar missen ze praktische handvatten om hun vaardigheden te verbeteren.   mevrouwJANSEN kan hen helpen om de schrijf- en studievaardigheden te verbeteren  en om structuur aan te brengen in de werkzaamheden. Met concrete oefeningen en adviezen, die afgestemd zijn op ieders persoonlijke situatie, geeft mevrouwJANSEN handvatten om effectiever te studeren.

 

Wil je met meer plezier en ontspanning studeren?

Ben je altijd met je studie bezig, maar schiet het toch niet op?

Heb je steeds net te weinig tijd om het echt goed te doen?

Begrijp je niet waarom het nog steeds niet goed is?

Weet je niet hoe je het kunt verbeteren?

Wil je meer begeleiding dan de opleiding biedt?

 

 

Autisme en studeren

Studenten met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) komen soms in de knel wanneer zij gaan studeren, tijdens hun studie of wanneer zij gaan afstuderen. mevrouwJANSEN kan helpen om structuur en overzicht aan te brengen in de werkzaamheden. Met concrete oefeningen krijg je gaandeweg steeds meer grip op je eigen mogelijkheden om orde aan te brengen in de berg werkzaamheden. Door samen haalbare doelstellingen op te stellen en de stof op te delen in logische onderdelen, ontstaat er meer overzicht en minder stress.

 

Studeren naast baan en gezin

Veel werkende studenten doen een studie om hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt te vergroten, of omdat hun werkgever dat van ze vraagt. Behalve de capaciteiten om de studie te doen, vraagt het veel organisatietalent om alles goed te laten verlopen. Iedereen die wil leren hoe de studietijd beter kan worden benut, kan ondersteuning zoeken bij mevrouwJANSEN.