Studiebegeleiding

Studiebegeleiding van mevrouwJANSEN werkt! Samen brengen we in kaart met welke aspecten van het studeren jij moeite hebt. Vervolgens maakt mevrouwJANSEN een plan om jouw studievaardigheden te verbeteren en ontbrekende kennis bij te spijkeren. Structureren, plannen en oefenen staan hierin centraal. Je krijgt concrete handvatten en oefeningen mee die je direct kunt toepassen op je eigen studie. Zo verbeteren je studievaardigheden en komt er weer schot in je studie.

Hoe maak je een realistische planning?

Hoe houd je het overzicht?

Welke factoren zijn van invloed op je concentratie?

Hoe krijg je inzicht in je studiegedrag?

Studie ontwijkend gedrag

Wanneer er studieproblemen ontstaan, kan de oorzaak vaak worden gevonden in een combinatie van motivatie en vaardigheden. Deze factoren versterken elkaar. Als je niet weet hoe je iets moet aanpakken heb je na verloop van tijd ook geen zin meer om eraan te beginnen. Als gevolg van studie ontwijkend gedrag en faalangst gaan de resultaten dan vanzelfsprekend omlaag.

je leert

structureren

bewust plannen

je dag indelen

efficiënt studeren

werken en ontspannen

het effect

realistische planning

betere studiehouding

meer concentratie

zichtbare voortgang

meer plezier

 

 

 

Wanneer er studieproblemen ontstaan, kan de oorzaak vaak worden gevonden in een combinatie van motivatie en vaardigheden. Deze factoren versterken elkaar. Als je niet weet hoe je iets moet aanpakken heb je na verloop van tijd ook geen zin meer om eraan te beginnen. Als gevolg van studie ontwijkend gedrag en faalangst gaan de resultaten dan vanzelfsprekend omlaag.Samen brengen we in kaart met welke aspecten van het studeren jij moeite hebt. Vervolgens maakt mevrouwJANSEN een plan om jouw studievaardigheden te verbeteren en ontbrekende kennis bij te spijkeren. Structureren, plannen en oefenen staan hierin centraal. Je krijgt concrete handvatten en oefeningen mee die je direct kunt toepassen op je eigen studie.

Met mevrouwJANSEN wordt het leuker en beter!