Reacties van studenten

Essay schrijven voor je masteropleiding

“Voor mijn Masteropleiding heeft Josette samen met mij gekeken naar de structuur van een essay omdat ik vastliep bij het schrijven daarvan. Ze wist daarbij in een gesprek snel de kern van het onderwerp te omschrijven en mij op het goede spoor te zetten van een logisch verhaal met een duidelijke opbouw. Josette heeft een goede mix van brede interesse, taalinzicht en geduld. Hierdoor heeft ze mij heel goed kunnen helpen bij het herschrijven, wat uiteindelijk geleid heeft tot een essay waar ik zelf trots op ben en die ruim voldoende beoordeeld werd.”
Bettie (49) student Leren en Innoveren

 

“Josette heeft een oprechte en doeltreffende werkwijze. Met praktisch tips en voorbeelden maakte zij voor mij inzichtelijk wat nodig was om de scriptie op het gewenste niveau te krijgen. 
Het werd mij al snel duidelijk dat Josette een schat aan kennis en ervaring heeft omtrent het begeleiden van studieopdrachten en in het bijzonder de beruchte scriptie!”
Matthijs (26) student Maatschappelijk Werk & Dienstverlening

 

“Uiteindelijk kwam ik bij mijn laatste scriptiebegeleider Josette Jansen. Zij heeft er voor gezorgd dat ik gedurende de afrondende fase van mijn opleiding stevig in het zadel heb gezeten. Ik begon het afstuderen op een gegeven moment zelfs weer leuk te vinden; de support die ik van Josette heb gekregen, heeft tot dit in mijn ogen mooie resultaat geleid.”
Pim (25) student SJD in voorwoord scriptie

 

“ “Zorg dat elk woord dat je opschrijft voor jou betekenis heeft”. Deze wijze woorden zijn van mijn scriptiebegeleidster Josette Jansen. De samenwerking tussen ons was een match!”
Yara (25) student Communicatie in voorwoord scriptie